pocerina
Član
Moze li neko da mi kaze kakav je kombajn Zmaj 125? Znam da je star, ali bi trebalo da ima veliki ucinak, a i dosta mi lici na 142, a nije skup
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
stevo jeli kupujes gotovu osovinu ili je pravis, moj ti je savet uzmi od svetlovucenok celika za poboljsanje cini mi se da je oznaka 15 30 i samo ukopas mesto za kajle i to je to ja meni na kombajnu uzimam sve od tog materijala i nemam nikakvog problema.
Pojma nemam al ti mali zmajevi okrecu vitlo ko ludi
E sad ....... ja vitla stelujem da se za malcice brze okrecu od brzine kretanja kombajna kad gledam u keder zito da stoji u mesto eventualno da podje 3,4 cm ka kombajnuna 133 vital se šteluje preko remenice sa leve strane, i to ručno, na onom malom točkiću, dok na 135 to radi hidraulika preko ručke i papuče kod vozača, i ne treba da se okreće ovoliko brzo da ne bi obarao klas dole, već za nijansu sporije nego što se to vidi kod mrštanca na snimku. inače što se tiče osovine, ako je to ona u hederu sa 3 zupčanika, ona puca zbog preteranog zatezanja ragože ili dvorednog lanca, pre 4-5 sezona i ja sam imao problem s tom osovinom, jel ta osovina u pitanju ili neka druga?
Moze li neko da mi kaze kakav je kombajn Zmaj 125? Znam da je star, ali bi trebalo da ima veliki ucinak, a i dosta mi lici na 142, a nije skup
Nisam nikad pravio uzimam gotovu kad da je pravim kad mi stoji kombajn u njivi. To je osovina koja preko dugackog lanca pogoni keder a ne u ragozi. Slikacu kad imam vremena sad sam mnogo umoran a imam ih nekoliko i sve su na istom mestu polomljene.