ZMAJ kombajni

Mi smo na našem 141 izbacili cigančicu i školjke na pogonu kose a ubacili viljušku i nikada nije bilo problema sa kosom.Školjke su nezgodne,ne smeju ni da se pretegnu ni da se ne stegnu.

a sta ako se stavi samostelujuci lager na jedno kuciste sad tako doslo mi na pamet kad ste spomenuli da nisu u pravcu kucista

kum mi ima zmaja 142 i grije mu se motor nakon generalne. Prije generalne se grijo ali ne toliko sad napravi opkos i tempera motora na crvenome. Kaze da je vodena pumpa dobra i zvao majstora nemore nac zast se grije .Ima neko ideju?

kum mi ima zmaja 142 i grije mu se motor nakon generalne. Prije generalne se grijo ali ne toliko sad napravi opkos i tempera motora na crvenome. Kaze da je vodena pumpa dobra i zvao majstora nemore nac zast se grije .Ima neko ideju?

mogu biti mnoge stvari, neka za početak krene od hladnjaka i proveri protok, zatim creva, dovod vazduha, zapušen auspuh, a ako nije to onda je stvar negde u motoru od uzubljavanja pa nadalje, nešto mora biti....

e ovvvvako znam da mu hladnjak potroši vodu pa moraju doljevati kad kose. Motor dok radi baca dosta dima. Neznam dali bi tako trebao.. zvuk motora se čini uredu kad je na punom gasu samo šumi.

dešava se da auspuh navuče ulja od ranije pre generalne jer prilikom izbacivanja izduvnih gasova izbacuje i ulje, tako da dodje do začepljenja ali ne potpunog zbog čega hoće da greje motor, malo je verovatno da je baš to ali ipak proveri, takođe obrati pažnju na usisni sistem filter za vazduh i cev do motora, kod mene u žetvi čim temperatura krene da ide gore problem je ili u hladnjaku ili u prljavom filteru.... ako je on grejao ipre generalne prvo ciljajte na hladnjak a ako nije on onda idite redom jedno po jedno, sve se u životu rešava, bez brige...:ppozdrav:

Molim pomoć!, dal vredi dati više novaca (20e po komadu) za nazubljeno remenje,umesto običnog... ( za varijator vožnje)

Ja mislim da vredi. Ova remenja(kao sava) koja mi imamo se istezu ko zvaka! A sta bi bilo da radimo puno zemlje....

ja imam na zmaju nazubljene,rade vec 7 godina i jos uvek su kao novi,dok savine obicne vec treca godina i budu ispucani pa ih menjam,moj glas je za nazubljen...............

Nazad
Vrh