Jeste,povezana na kontakt bravu,da se kontakt i ona kreće sa radom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam platio bosovu pumpu 11000 din i ide ko zmajBubu pakovanje za AC pumpu u kvalitetu košta nepunih 4.000 dinara tako da pumpa za 50 eura nije u kvalitetu.
Krecar, ajde molim te cim prije detaljne slike te prerade i sto si sve radio s kucistem. Takodjer me zanima kako sad to sve stoji jedno sa drugim, jer kad uglavis jos jedan lezaj, pomices sve jos vise prema desnoj strani i remenice onda nisu u ravnini kako to onda funkcionira?
FansteBG: naspram 780 je 132 azdaja i pol. Bolji motor (s44) koji je lakse odzavati. mjenjac s kvacilom, sto 780 i 131 nemaju. 132 bolje izvrsava od 780 jer ima bolji bubanj i za 8 sina dulju korpu, hidraulicni volan i tako puno poboljsanja u odnosu na 780. 131 je (po meni) samo medjuserija izmedju 780 i 132/133 i njega ti i ne bih preporucio, ako vec mozes naci 132 ili 133 i imas novce da kupis takav kombajn.
ja sam platio bosovu pumpu 11000 din i ide ko zmaj
moze naka slika te pumpe od opela i kako je ugradjena na kombajn?I ja sam izbacio AC pumpu na Z-142 i ubacio električnu od opela gura već treću sezonu .Paćena 2700din,kad promeniš filtere od goriva daš kontakt sačekaš par minuta i teraj nema filtriranja nema vazduha.
Trazim lamelu s oprugama jer je jednostavno bolja od ove krute... na brdovitom sam terenu, a na zmaju iako su nove kompletne poluosovine, bocni reduktori nemaju lufta puno, ali opet se zaljece nizbrdo, pa lamelu stalno cima... Ova s federima bi puno dulje trajala od obicne...
Nisam u ove 4 godine mjenjac ni taknuo kako imam taj kombajn i svi mi cestitaju sto nisam imao ni jednog jedinog kvara na mjenjacu. ovdje po brdima uredno pucaju osovine od zupcanika, odlaze lamele i tako... po ravnom bi taj mjenjac trajao koliko i kombajn...