peto1
Moderator
@Gospodine Peto1 ako mi dozvolite ja bih pokusao da Vam odgovorim.Najoptimalnije resenje je sipanje PATOKE iz vise razloga.
Da se ne moze stim napuniti i klima da ima malo rezervre i za vozaca. Au jel ima zmaj klimu? ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Gospodine Peto1 ako mi dozvolite ja bih pokusao da Vam odgovorim.Najoptimalnije resenje je sipanje PATOKE iz vise razloga.
Baš mu lepo čuče balonke nazad.Kod mene od radova ostali slamotresi i ulazno grlo da se nabace.
Mislim da nema potrebe da se skidaju. Jel ima iste slamotrese kao i stariji kombajni 131,132,133? Ako ima, onda uzmeš dugačku cev koju provučeš skroz od nazad kroz proreze za presu i čačkaš... ja sam imao takvu cev na koju je na jednom kraju od flaha napravljena jedinica 1, tako da kad izvlačiš vuče slamu napolje.Momci da li neko moze da mi objasni kako se skidaju slamotresi na Zmaja 135. Imam 2 koja su se zacepila i nikako ne mogu da ih ocistim.