Miklos
Novajlija
Matic
po cemu znas da je 141?
po cemu znas da je 141?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
genie_m_1984 je napisao(la):Matić je napisao(la):Sakuljan ima samočišćenje hladnjaka,baš sam taj dan kada sam slikao gledao kako to funkcioniše a ni na kraj pameti mi nije bilo da slikam(biće uskoro)....
Samočišćenje hladnjaka? Za to nisam čuo ranije....kako to izgleda?
slikacu ga jos kad ga doteram,to je nesto izmedju 142i141 .. videcete..Matić je napisao(la):Rade ljudi svašta.Promene krov kabine,lulu za kipovanje,remenice i naprave 142.Tako je i moj kum prodao 141 kao 142.
Branko je napisao(la):genie_m_1984 je napisao(la):Matić je napisao(la):Sakuljan ima samočišćenje hladnjaka,baš sam taj dan kada sam slikao gledao kako to funkcioniše a ni na kraj pameti mi nije bilo da slikam(biće uskoro)....
Samočišćenje hladnjaka? Za to nisam čuo ranije....kako to izgleda?
Ajde kolega Matiću da vidimo kako to izgleda.
Bubu je napisao(la):@Deni
To si garant video u Budimpesti na sajmu??
Bubu je napisao(la):Ja sam isto znao da postoji ali nikada nisam video uzivo sam princip rada. Na standu gde je to bilo prezentovano uz prednju hidrauliku sam se najvise zadrzao.
Mozda bi bilo dobro to ugraditi na kombajne....
Deni, jesi li pitao mozda za cenu?
Sorry za
Bubu je napisao(la):E super. Kad saznas neke okvirne cene, ti okaci da svi vidimo..
Bubu je napisao(la):@Deni
Nisam bio. Isli smo samo u Budimpestu organizovano preko opstine Zabalj. Malo sam se razocarao u sajam jer nisam ocekivao da ce biti tako los. Kakav je bio taj drugi sajam?
@MONTOYA
Sacekaj malo da ti pusti u Winamp-u snimak kako sprava funkcionise..