andric1609
Član
ja sam kupio prosle nedelje 142 samo zitna varijanta za 6300eura,jesam li puno dao? svi kaisevi novi motor remontovan,84 god.treba da ga doteram sledece nedelje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
miroslav k je napisao(la):pa jeste ali za 142 ima sve delove na vasaru a za ostale je malo veci problem
bogme slazem se...dosla pre 2 godine dva zmaja 170 i 171 u selo,90 i neko godiste...po 15-18000 eura...vlasnici srecni,ali nije dugo trajalo...na kraju sezone drugar sa univerzalom ovrsio vise nego oni.hehehe,i brzo su otisli na dalji put,i to za dosta manje pare...tako i 190...ne znam,ali univerzal i 141/42...sto komplikovano,kad moz jednostavno.zorancile je napisao(la):Bubu, ti misliš da se 190 kvari manje nego 142? Ja ne mislim.
CVEJA Po je napisao(la):Malo li je nejasno.Zar ne ide ta traka od plastike unutar perforirane ploce? Fig 1