Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
topalovic je napisao(la):koliko je
Zbog cega jel mu nesto faliSaleCar je napisao(la):topalovic je napisao(la):koliko je
Bez obzira koliko ja usrecio se jako zbog tog kombajna, gledao sam ga ja....
zorancile je napisao(la):Možda je off, a možda i nije... Koliko košta prevoz labudicom po kilometru?
pujol je napisao(la):Ma kakva labudica ,ja sam moj kombajn doterao iz Padine do Leskovca tako na tockovima samo bez hedera,dva dana i dve noci i stigo kuci negde oko 350 km predjenih,neki su se krstili a i ja sam kad sam stigo kuci.
pujol je napisao(la):Ma kakva labudica ,ja sam moj kombajn doterao iz Padine do Leskovca tako na tockovima samo bez hedera,dva dana i dve noci i stigo kuci negde oko 350 km predjenih,neki su se krstili a i ja sam kad sam stigo kuci.
[/quote Dobar si . Aja sam doterao ZMAJ 132 iz Alibunara preko Zrenjanin Novi Sad B. Palanka Sid Ilok Vinkovci Samac sa hederom od 3.6 m i ni jedan znak nisam otkinuo a bilo je slaloma na pojedinim mestima moram priznati ali iskreno tu avanturu ne bih nikome preporucio pogotovo zbog njegove brzine(sporoce) 13 14 km/h.