danger
Član
ajd daj skicu na PP pa ako uhvatim vreme napravicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ima covek u beceju pravi secke za zmajeve kombajne al je skupogogi666 je napisao(la):Zar nebi trebalo da prolazi sva slama kroz secku?
Jel se na snimku vidi da rasipa i ispod pre secke! Nemoguce je da to sve ide izmedju slamotresa!
Koliko kosta secka za 171 sa pratecom opremom i gde se moze nabaviti!
poz
tako oko 1500e , sve zavisi i do kombajna jedan moj drug je dao 3700e za zmaja 161 i za secku 1600e , ja imam samo kompletan rotor od 142 ako nekom trebadanger je napisao(la):sta je to skupo,....................koliko=
gogi666 je napisao(la):Sta mislite o pogonu na hidrauliku za secku?
Post je spojen: [time]1295280518[/time]_________________________________________________
Koliko bi vi platili ovu secku , ljudi secka prvo mora da se balansira , drugo pogon preko bitera je vise nego dobar , trece nema potrebe za vecom snagom motora , ja radim 6g bez problema tako nemam nikakvih problema sve ostalo je filozofija
Trazi 350,- ali nema nikakvih podataka!
Mozda ga sutra nazovem!
to je strava samo je problem snaga a to se dobija kapacitetom pumpe i hidromotora a postavlja se pitanje koliko motoru ostaje snage da to teragogi666 je napisao(la):Sta mislite o pogonu na hidrauliku za secku?
Post je spojen: [time]1295280518[/time]_________________________________________________
Matić je napisao(la):Članu Mići su ako ne grešim ugrađivali neki ljudi iz Šajkaša na 142-ku sa cenom od 1550 eura,pogon sa motora ne sa bitera.