Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bobo je napisao(la):Imam i ja 132rm it 81.g. i mogu vam reci da sam s njim stvarno jako zadovoljan. Djelova ima na svakom cosku i sto je najbitnije, jeftini su. Vlado, jel imas pogon bubnja preko varijatora ili dvoredni lanac? Ako je lanac, onda je to savrsena kombinacija, a ako je remen, onda znas koliki problemi nastaju kad dobije remenica lufta na kajli i koliko jako remen nateze osovinu prijemnog bitera. Najoptereceniji lezaj na kombajnu je desni lezaj na prijemnom biteru i taj lezaj dva puta dnevno mazem... A ako je pogon bubnja preko lanca, taj lezaj je puno rastereceniji, i samo ficukaj u takvom kombajnu.
E pazite sad ovako , moj otac je to provalio jos kad smo ga uzeli, da taj lezaj najvise strada.
Tako da smo tu stavili dva lezaja jedan pored drugog, kupili novo kuciste i kod majstora obradili prosirili da mogu da stanu dva komada i od tad a ima godina dosta
nijednom ga nismo skidali vise.
Tako da ako hocete to vam je resenje zauvek.
A slike cu staviti neke koje imam od letos, sad ne u garazi mrak i nema mesta da se slika i sve lepo vidi.
Srecna nova godinaaaa
zzivica je napisao(la):A kako sipaš dizel,sa tavana?
Post je spojen: [time]1293120799[/time]_________________________________________________
Kako možete da kratite hedere kad nemora da kosi punu kosu.
Ja da imam takvo pitanje meni bi bila uzivancija da to procitam i ja sam i procitaorobert je napisao(la):da ne sistam 200 stranicu jer necu do sutra pregledati,sta bolje zmaj 143 ili 190?koliko je ucinak z143 i z 190?
robert je napisao(la):da ne sistam 200 stranicu jer necu do sutra pregledati,sta bolje zmaj 143 ili 190?koliko je ucinak z143 i z 190?
to je vec nesto drugozmaj191 je napisao(la):sta bi rekao za 191