Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije ni 400 ni 900 nego 430-450.KishRobert je napisao(la):pa sad jel je 400 ili 900?
nije to zmaj 170 vec 161!zrine892 je napisao(la):Koliko ima ks ? Ne vidi se baš dobro tamo gdje piše koji je zmaj. Jel se to radi o zmaju 170 ?
Inače ti veliki zmajevi su mi se počeli jako strašno sviđati
jbrtka je napisao(la):nije to zmaj 170 vec 161!zrine892 je napisao(la):Koliko ima ks ? Ne vidi se baš dobro tamo gdje piše koji je zmaj. Jel se to radi o zmaju 170 ?
Milosimt je napisao(la):F5L413FR e sad kolko konja ima to ne znam tacno al u prospektu od motora pise 94KW na 2300 a za 2500 ne pise koja je snaga a ni ne znam na kolko obrtaja se vrti motor
a evo kolko se cuje sad jel bucno ili nije samo kad su zatvorena vrata i prozor jos slabije se cuje u kabini
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w5oOXe-9x94[/youtube]
jbrtka je napisao(la):nije to zmaj 170 vec 161!zrine892 je napisao(la):Koliko ima ks ? Ne vidi se baš dobro tamo gdje piše koji je zmaj. Jel se to radi o zmaju 170 ?
Lepo se na slici vidi natpis ZMAJ 170.Milosimt je napisao(la):evo ga moj ponov