Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobrinčan je napisao(la):Hornyik auuu temerinac dobra masina, koje je godiste, vidim da ima zadnje gume isto uzane kao i moja...
Da se nadovezem na ranije postove, 143 ima malo veci ucinak od 142... Jer brze provlaci masu kroz sebe...
Dobrincan u cemu je razlika na143 sa tim uzanim i sirokim zadnjim gumama?predpostavljam u godistu,neznam ove crne trake sto ima izvucene po bocnim stranicama rekao bih da su mladje-zadnje serije.jel dobro mislim?
Pa i nije bas ''mlad'' ,na ''matrici'' kod kabine pise- Broj:2 (mislim da se to odnosi na redni broj koji je napravjen iz te serije ,mozda i gresim)! 94to je godiste.
Ovo definitivno nije tačno!Dobrinčan je napisao(la):Hornyik auuu temerinac dobra masina, koje je godiste, vidim da ima zadnje gume isto uzane kao i moja...
Da se nadovezem na ranije postove, 143 ima malo veci ucinak od 142... Jer brze provlaci masu kroz sebe...
ne kontam samo kako brže provlači masu aj da si rekao veća propusna moć iako mislim da je ista kao na 142mityoo je napisao(la):Ovo definitivno nije tačno!Dobrinčan je napisao(la):Hornyik auuu temerinac dobra masina, koje je godiste, vidim da ima zadnje gume isto uzane kao i moja...
Nije ni 35 ni 40!pravio sam puno tih osovina i precnik im je 38 mm.a kazite mi u kojem to katalogu zmajevih rezervnih delova pise bilo koji precnik nekog rezervnog delajedino su vijci i lezajevi oznaceni po merama,ali ne i osovine!kiraj je napisao(la):Gornja ,kod mene je 40 a po katalogu 35 .I uvlačni lanac je jači.
Slažem se da nepiše dimenzija osovine ali je pisalo broj ležaja koji ide na osovinu od 35 mm.Kad sam ih kupio radi zamene morao sam da ih vratim i uzmem ležajeve koji dodju na osovinu prečnika 40 mm,što znači da ta tvoja osovina od 38 mm kod mene nepaše.jbrtka je napisao(la):Nije ni 35 ni 40!pravio sam puno tih osovina i precnik im je 38 mm.a kazite mi u kojem to katalogu zmajevih rezervnih delova pise bilo koji precnik nekog rezervnog delajedino su vijci i lezajevi oznaceni po merama,ali ne i osovine!kiraj je napisao(la):Gornja ,kod mene je 40 a po katalogu 35 .I uvlačni lanac je jači.
Farmer II je napisao(la):Hm, treba videti u kakvom je stanju kombajn. Na prethodnoj stranici ima 171 isto godište, samo bez žitnog hedera za 11 000 E, a 171 i 191 su slični kombajni, a neverujem da žitni heder od 6m košta čak 9000E . Po ovim cenama , ja bi se pre opredelio za 171 i negde bi posle našao i žitni heder, ali napominjem, treba prvo obići kombajn.mims je napisao(la):
Sve zavisi koliko setam, ali uglavnom je tu negde oko 20 k.j, dva jutra gore dole. A kukuruza sam radio 15 k.j na dan...gogi666 je napisao(la):Koliko je to ukupno na dan zita a koliko kukuruza?