ZMAJ kombajni

A i lakše nam je, ne moramo da ga izduvavamo svaki dan. ::namigivanje::

Ja sam imao u planu spojiti auspuh sa usisom zraka, i nadam se da cu do soje to napraviti, ako mi se po ne znam koji put ne nadje nekih 100 drugih poslova...

Pozdrav svima, ja imam 133 i na njemu imamo dva filtera (mi dodali jos uljdani) prvo dodje u suvi pa iz njega ide u uljani tako da problema nema nikad, ovaj suvi ocistimo jednom ujutru pre nego krenemo i samo terajj.

E SAD UPOMOC, TREBA MI ONA SRIRALA STO IDE U DNO BINKETA STO VUCE PREMA LULI ILI KAKO VI TO ZOVETE VEC, TREBA MI SAMO SPIRALA AKO IMA ILI CELO SA OSOVINOM.??

Imaš tu neko je već postavio broj telefona tipa iz subotice što mota spirale!

Da dobio sam tu vizitku HVALA, zvacu ga sutra pa da vidimo sta kaze, nego nije mi kombajn tu pa ne znam dimenzije . Bobo sta kazes jel on zna dimenzije ne moram da merim?

Ne moras nista mjeriti, cika Milivoje zna na pamet dimenzije spirala za zmaja. Na dno bunkera ide 80cm "lijeve" spirale na znam na pamet mjeru, ali je bila oznacena brojem 12, al on koliko znam ne prodaje manje od metra, tako da ces imati koji krug spirale viska.

Ovako je moja izgledala kad mi je pocela prosle godine u zobi praviti probleme. Kraj nje je nova spirala koja je drugi dan odmah navarena na osovinu, pa smo prilikom ugradnje vidjeli da jedna drugoj smetaju i da na donju osovinu ne ide spirala skroz:

MONTOYA je napisao(la):
pa usmeren preko gornjeg komarnika od hladnjaka
Stvarno nisam znao da tako treba da bude postavljen,poradicu na tome. :ppozdrav:
Kada smo vec kod auspuha,da li neko moze da mi kaze gde da nabavim lakat koji povezuje izduvnu granu i auspuh?

Kada stoji uspravno onda varnice lansira u pravom smeru a nema sakupljač varnica na sebi pa verovatno zbog toga. :sta:

Ala je i tera zajebalo vek.Samo zatvoriti(blindirati)donji deo kutije tako da samo preko gornjeg dela(poklopca)vuče vazduh i nema problema sa zaprljanošću hladnjaka.Za celu sezonu jednom ili nijednom izduvavam hladnjak. :D

Samo metlicom opajem komarnik, kad zaustavim motor,da opadne pleva i prašina i teraj dalje!

Nazad
Vrh