Ma, moju pricu zna cjeli forum, samo sam ja isao "pisati uz vjetar"... KOmbajn nisam mogao upaliti pri vanjskoj temperaturi od nekih 20-ak stupnjeva, nece ni dim da baci na auspuh, znaci, ne dobiva gorivo u cilindre, odzracio pumpu, napumpao AC pumpom, odvrnuo visokotlacne cijevi nek istjera pumpa zrak, i nece i nece. Onda otvorim poklopac pumpe i malo razradim one polugice unutra i kombajn je nekon ovog "zahvata" upalio i primao je gas normalno, ma nema mu greske.
nekidan ga idem upaliti, da ga isteram iz supe i da izvucem kosu iz hedera, kad nema sanse da ga bogujes. tad mi je prekipjelo i skinuo sam mu pumpu. Sutra idem i BiH po nekih djelova za kombajn, a usputno cu ponijeti pumpu do majstora, pa cemo vidjeti sta on kaze...
AC pumpa mi je ispravna, filteri nisu postpani, goriva u rezervoaru ima, me nema sta mu nisam radio. crijeva sam propuhivao sva i nista nije zastopano, sto mi govori da je pumpa zimus dobila vode, koja se u njoj smrznula na -20 i nesto... Drugog objasnjenja nemam, samo me muci kako je uredno palio i radio a sad opet nece...