Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Čugi je napisao(la):
Bobo je napisao(la):Ovo je pre malo za kombajn. Ja sam sebi stavio VELIKI al stvarno veliki. Kostao je oko 15€ u trgovini ovdje i ja sam super zadovoljan s ucinkom. U soji ga moram i do tri puta dnevno prazniti
kiraj je napisao(la):Gledam ovaj usisnik vazduha i razmišljam zašto su usisnik na Z142 postavili tako da svu prljavštinu koju elisa hladnjaka provuče direktno usmerava prema usisniku.Na nekog clasa sam video da je usisnik faktički na početku repa iza bunkera .Interesuje me da li bi bilo bolje da je usisnik sa filterom na Z142 iza motornog dela?
I ja radim tako....mada bi postavljanje uljanog filtera bilo najbolje resenje, samo treba obratiti paznju da taj filter bude dovoljno velikiamac86rs je napisao(la):kod mene je vazdusni filter al je isto montirana mreza za komarce na usis pa udje samo najsitnija prasina. tako da ga cistim samo jednom dnevno uglavnom pred polazak na teren
Ja sam stavio filter od MTZ 82 i radi besprekornoFarmer II je napisao(la):I ja radim tako....mada bi postavljanje uljanog filtera bilo najbolje resenje, samo treba obratiti paznju da taj filter bude dovoljno velikiamac86rs je napisao(la):kod mene je vazdusni filter al je isto montirana mreza za komarce na usis pa udje samo najsitnija prasina. tako da ga cistim samo jednom dnevno uglavnom pred polazak na teren