ZMAJ kombajni

И ја исто све сам радим ал буквално...и има само једна битна ствар нема журбе нема чим журиш или нешто заборавиш,прескочиш итд

@aca74
Drugar u sahti nesto popravlja oko gradskog vodovoda a cetvorica okolo zaviruju onako odozgo, moralna podrska...
Pocnem prozivati ovu cetvoricu da su lelemudi, kad ovaj jedan kaze: "pa nisam ja kriv sto prave male sahte pa ne mogu uci unutra"
Ovaj malih gabarita, kao kisna glista, jedini on moze da uleti

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Jbg ti iz JKP su nabijeni politički. Kaže drugar u BGD 1 radi posao a 5 dodju na teren, trojica ne izlaze iz kola a četvrti udje sa ovim što radi u dvoriàte.

DA, da može neko da ga odglavi pajserom ako zatreba. 🤣
Jedan meštan se zavukao u Z143 da podmaže prednju osovinu slamotresa, pošto je deb'o zaglavio se unutra pa ga matori jedva nekako iščupao.Kaže malo je falilo da mu zakači noge za Fergusona i tako ga izvuče napolje. 🤣🤣🤣

Да Матићу каже не може да руча ко човек🤣Наравно да не могу све сам јбг али већину посла морам.Или да платим нгког да ми то одради што је већ питање велико

Matori je kostur vetra na Z141 menjao sam pre ohoho godina.Preko zime polako i uradilo se.Ja sam tada bio litl deran i nisam još progutao magnet, to je došlo tek kasnije pa nisam učestvovao u poduhvatu.
Na Z150-191 to je urađeno drugačije, nema šta da strada niti da se menja dokle god je kombajn u fukciji.

Ako ćeš samo da ga remontuješ ne mora skroz dole.Otkačiš ga nazad od nosača, spustiš dole, skineš poklopac, zvono i radiš k'o čovek.

IMG-20240722-131340392-HDR.jpg
Полако може али боље је да има још један бар.

Zato sve te poslove vece radim preko zime,polako,bez zamora,radis kolko hoces,tvoj tempo odredjujes.Tu su dizalice,masine za podizanje,pomeranje,nema zamora velikog,a covek svejedno treba da se krece uvek,dok god moze nesto da radi ,dobro je.

Nazad
Vrh