pocerina
Član
Koliko sme na ovoj pogonskoj osovini da se poturi platni jer desava se da proklizava u branju a pogotovo kad je zelena sarovina(tuluzina)
Mislim da je kod mene ima 3 platne, nije mi berac trunutno tu pa ne mogu da pogledam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko sme na ovoj pogonskoj osovini da se poturi platni jer desava se da proklizava u branju a pogotovo kad je zelena sarovina(tuluzina)
Kojom brzinom je vucen berac dok nije ubrzavan?ubrzan je stavljen je lancanik sa 21 zub,komusacki sto je povecan sa 4 na 8 valjaka, vuce ga 2 sporom a ladno moze da ide i trecom nego ovo sto smo probali je jos zelen kukuruz, ali cisti ga odlicno
b23 kruni se kad udari u otkidacke ploce a ne u komusaljci.mogao je da se bere pre 10-15 dananije loše očišćen, ali mi se čini da je mnogo okrunjen, koje je seme u pitanju? Izgleda da je ove godine generalno problem svuda s kukruzom što se tiče krunjenja zbog velike suše.......