vojvođanin
Zaslužan član
View My Video, evo malo danasnjeg branja
Rusi u akciji. Lepo radi berač....ljušti svaka čast...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
View My Video, evo malo danasnjeg branja
necekaj sledecu godinu ubrzaj odmah neces se pokajati to je pola sata poslaKod mene opet nije problem na komusackom stolu nego zagusi kod privodnih lanaca i to iskljucivo zavisi od hibrira sto cale kaze "krsi" se kukurzovina.Lane se to nije desilo na mom ZP684,ali jeste na ujakovom ZP684,ove godine na nasem NS640.
Bere2 sporom,a do godine ce i moj biti ubrzan,ne vredi ovako.
a gde i ma od 21 zub da se kupi...
NA jesu li ti dobro podesene otkidacke ploce, ako su gore uze a dole sire to ima za posljedicu veoma prljav rad i cesta zagusenja na prijemnom biteru.Kod mene opet nije problem na komusackom stolu nego zagusi kod privodnih lanaca i to iskljucivo zavisi od hibrira sto cale kaze "krsi" se kukurzovina.Lane se to nije desilo na mom ZP684,ali jeste na ujakovom ZP684,ove godine na nasem NS640.
Bere2 sporom,a do godine ce i moj biti ubrzan,ne vredi ovako.
Alzmetal u Kisaču tel 021827332 ima i 20 i 23 zuba cena 2750 din. biraj koji hoćeš staju oba sigurno ali za ferdžu ti je 23 mnogo mora da radi na malom gasu pa ga guši.Mislim da ce sacekati nedeljak dana dok ne odem kuci da premerim pa cu onda poruciti,danas porucim sutra stigne da ne rizikujem ako dotle cale ne obere sve.
ferdza sa 23 zuba radi na 1500 obrtajaAlzmetal u Kisaču tel 021827332 ima i 21 i 23 zuba cena 2750 din. biraj koji hoćeš staju oba sigurno ali za ferdžu ti je 23 mnogo mora da radi na malom gasu pa ga guši.
Pa ja sa fabrickim radim na 1500 obrtaja,gornji 17 donji 13,a hocu da ga ubrzam,al sledece godine tek,nema ko da mi odradi zube na glodalici sad!ferdza sa 23 zuba radi na 1500 obrtaja
Na 1500 radi odlicno,to mu dodje 540 obr.kardana,a na 1800 mi baca korenje na kabinu!Sa 23 zuba na 1500 obrtaja i ne kruni ti kukuruz na otkidačkim pločama. A koliki je razmak u setvi i koja brzina. Kod mene sa 20 zuba na 1600 radi savršeno ali već na malo većem gasu klipovi preleću bunker i ovako baca u prednji kraj.
razmak 23,5 i 26 a krunjenje na otkidackim plocama zavisi od hibrida i vlaznosti.cim nastavim sa berbom bice i snimak,Sa 23 zuba na 1500 obrtaja i ne kruni ti kukuruz na otkidačkim pločama. A koliki je razmak u setvi i koja brzina. Kod mene sa 20 zuba na 1600 radi savršeno ali već na malo većem gasu klipovi preleću bunker i ovako baca u prednji kraj.