pocerina
Član
zato što nisu imali crvenu farbu ,ja sam već video žutog zmaja,hmm šta kažeš na to
Narandzasti su radjeni za izvoz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
zato što nisu imali crvenu farbu ,ja sam već video žutog zmaja,hmm šta kažeš na to
imam pitanje dali svaki jednoredni zmaj gazi levim točkom | kod levatora | po obranom redu ili je to slučaj samo sa 213 jer kad treba da progazim dva reda za probiranje on pogazi i treći sa tim točkom.
Kolega bere sa c-360 i 222 , ja sam brao prvo sa IMT-OM 565 dosta fino je išlo gdje god ima korova nije stajo dok rakovica 60 moja ona gdje ima korova većeg poćnu padat obrtaji motora znaći sa rakovicom 1.spora as 565 uvijek 2.spora a taj ursus najmanje 3.spora u nekim uvijetima gdje ima korova 2. da tarup ljepši posao napravi !Pošto će mi biti ovo prva sezona da berem sa dvorednim,interesuje me da li je neko vukao 222 sa Ursus-om c-360, i sa kojom brzinom uglavnom je brao?