Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
e ovako:Okrim je napisao(la):- kakva je razlika između 2k, Z-220 i Z-221
- kada se ugrađuje bunker, šta treba da se okrene smer elevatora, odnosno, da li se postojeći elevator može iskoristiti ako se dograđuje bunker
- da li je neko radio bez tarupa, koliko snage oduzima tarup, kakav je original pogon tarupa,
- ako bi bio dograđen bunker i demontiran tarup na 2k, koliko bi snage trebalo da ima traktor ako je u pitanju ravan i suv teren, idealni uslovi za branje?
To su samo neka pitanja, a odgovore očekujem (najbolje i fotografije) od članova foruma koji imaju iskustvo sa tim beračima.
Pozdrav od Mirka iz Kule.
Okrim je napisao(la):jer je berač za koji sam ja zainteresovan proizveden 1575. godine, a svi koje ja poznajem imaju starije berače, pa sam zato pitao kakv mu je original pogon tarupa.
slike dobijes sutra.Okrim je napisao(la):@ KishRobert
Roberte, nadao sam se da ćeš se javiti sa svojim komentarima, a to je upravo to što me je interesovalo-da li je moguže vuži berač Zmaj-2k traktorom IMT-542 u idealnim uslovima po ravnom terenu.
Što se tiče pogona tarupa, to sam napisao jer mi je čovek koji prodaje berač preko telefona rekao da mu je osovina pogona tarupa slomljena, ali da je remenica tamo i da ide trostruki kaiš, a ja što sam video i čuo od drugih koji poznaju te berače svi su mi rekli da ima ravan, kao PKT kaiš. Jedan član mije rekao da su možda na novije ugrađivali takve remenice, jer je berač za koji sam ja zainteresovan proizveden 1975. godine, a svi koje ja poznajem imaju starije berače, pa sam zato pitao kakv mu je original pogon tarupa.
Još me interesuje da li se na postojeću rudu montira bunker, ili je potrebno nešto prepravljati ili ojačavati.
Bio bih zahvalan ako bi slikao bunker, ojačanja, vešanje, (šarke), cilindar, remenice tarupa ...
mora se prosiriti,preuzak je.savoris je napisao(la):@kish , pa ako ga bude vukao sa 542 onda mu i nije preuzak elevator jer vjerovatno neće imati snage da zaguši elevator , neće moći brzo da ga tjera
ne bih baš složio s timKishRobert je napisao(la):zato jer k2 pojede 222 za dorucak.
bez obzira sto ima 10000 godina.
MONTOYA je napisao(la):ne bih baš složio s timKishRobert je napisao(la):zato jer k2 pojede 222 za dorucak.
bez obzira sto ima 10000 godina.
možda nekog krša
nije ni bitno reč je o ceni