velja imt 540
Član
ma imt 533 i zmaj 214s najbolja kombinacija
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jedino da ubrzaš kardan ili da ubaciš neki reduktor na beraču.Ja sam nekoliko godina radio sa 4806 i Z 212.Moramao sam jak gas a malu brzinu a učinak mali.Kad sam kupio 75 bilo je milina.igor 83 je napisao(la):da li neko zna idu li u kombinaciji torpedo 45 i zmaj 212? hvala unapred
ma i ja sam tjerao vladimircom onoga moga zmaja i nikako nisam mogao , jednostepeno kvačilo mi je pravilo ogromne probleme a i brzinu kretanja nikako nisam mogao da ''upecam''kanalas robert je napisao(la):ima i kod mene jedan covek torpedo i tornado 35 i nije zadovoljan nikako sa ucinkom.ja imam vladimirca i tornado 35 i ide ko metak,4 jutra za 10 sati,po meni najbolja kombinacija mada nema kuplung duplak.5 litara nafte po jutru vise puta mereno.
igor 83 je napisao(la):ja imam ovu kombinaciju gore navedenu i nikako mi neide pa sam zeleo da znam ima li jos neko da mi da par saveta
Najbolja ti kombinacija prodaj 2k kao ja moj 221 i nadjemo neki sa bunkerom da se spasemo bedepidikanac je napisao(la):zna li neko ko prodaje delove za k2 ne treba mi trenutno ali planiram remont kompletnog berača pa se pripremam ili ti hvatam zalet prvo slupljam informacije a posle pare