Dragan18
Član
A kakva je razlika izmedju lakog i teskog tarupa na 222?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
laki tarup ti pravi termometal ada tj na svaki nož ide osovina ili šraf koji se lako skida dok je original zmajev malo veći posao menjanja moraš da ga skidaš dole pa autogeni aparat da greješ pa čekić i neku osovinu da izbijaš a i dosta dosta je teži od lakogDragan18 je napisao(la):A kakva je razlika izmedju lakog i teskog tarupa na 222?
todor je napisao(la):bubu ako je tako lako dođi kod mene kad budem menjao pa ću te pitati pošto ja imam teški tarup a ne lak kao ti
ma kakav srednji lezaj ja imam 221 sa 2 lezaja na tarupu,prvi put cujem da postoje sa 3 lezaja.todor je napisao(la):da samo što 221 ima 3 ležaja na tarupu a 222 2 pa kad ti odu ležaji na 221 treba da poludiš da promeniš srednji ležajFarmer II je napisao(la):221 ide brže u radu, bez obzira što traktor vuče prikolicu, 221 ima bolji tarup sa dužim noževima, ona traka ispod komušaljke koja skuplja zrna je duža na 221, u odnosu na 222, pa je na taj način manji rasturDragan18 je napisao(la):koja je razlika izmedju 221 i 222 osim bunkera ?
nisi sreo jer nepostojiSAKULJAN je napisao(la):i moj 221 ima samo dva lezaja na tarupu nisam jos sreo nijedan sa tri lezaja