pfta
Član
I ti si to negde video pa prodajes da je tvoj patent kao i ovaj nas .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pošto sam imao 214s a to što zaglavljuje na ulaz u transporter rešičeš ako malo obrusiš taj flah ( pleh ) koi m je pričvrščena guma na ulazu u transportermilanristicks je napisao(la):Koja je razlika izmedju 214s i 216 ja sam pre par dana kpio 216 a nemam nikakvo iskustvo sa beracima.Probali smo ga juce nismo imali problem sto se masine tice osim sto je kukuruz malo zeleniji pa ga nije bas dobro ocistio i desilo se par puta da klip kukuruza zaglavi na ulazu u transporter. Misljenja sam da treba da se ubrza539 ga vuko 3sporom na 1800 obrtaja.Kakva su vasa iskustva sa zmajevima i sta treba uraditi za bolji rad pozdrav od carapana.
Dr.Gruja je napisao(la):Koliko bi mogao da vredi para berac zmaj 214s
Ma jedan moj komsija bi da ga proda a nezna kolika mu je cena.meshter je napisao(la):Kupujes ili prodajes
Koliko se secam na dvorednom u uputstvu za rukovanje treba da se nasteluje na 1mm do otkidackih valjaka.topalovic je napisao(la):treba mi pomoc koliko se steluju nozevi sto stoje ispod okidaca na jednorednim zmajevima
ja sam na stare valjke navario malo te zubice i resio problem izvlaci masu kao lud,non stop pljuje ljuskePIFTA je napisao(la):
Malo je losija slika posto je berac bio u garazi a telefon inace berac je 224 izbacio je dva orginal valjka a dodao 4 od adaptera napred samo ih skratio i uradio sovinice.
Raspon izmedju okidackih valjaka i kontra nozeva kad je sve nastelovano treba da je takav da jedva najobicniji papir prodje izmedji,mozes da radis sumu od sirka nema da stane.techa je napisao(la):Koliko se secam na dvorednom u uputstvu za rukovanje treba da se nasteluje na 1mm do otkidackih valjaka.topalovic je napisao(la):treba mi pomoc koliko se steluju nozevi sto stoje ispod okidaca na jednorednim zmajevima
Ja imam 222 i sekcije su iste kao i na adapterima za kombajn, neznam da li su na jednorednim duzi valjci ali od prilike bi tako isto trebalo, da nemoze da namota ni list od sirka.