borko jagodinac
Član
Videcemo, razmisljao sam da razbusim rupu i da podmazezujem tako mazalicom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
i sigurno bi im mast naškodilaMatić je napisao(la):Jeste glupo ali stavili bi oni mazalice da je trebalo.Koliko sam ga ja skontao mast mu je samo zbog ležajeva tamo a zupcanici mogu komotno da idu na suvo jer uglavnom i idu tako godinama.
Bubu je napisao(la):Ja po danu odvucem prikolice na njivu sam i rasporedim ih kako mi godi i kada pocne rosa da pada lepo odem na njivu i berem dok ne napunim sve prikolice. Obicno oberem 3-4 kj za vece i ako nemam pomocnika onda sam i dovucem prikolice kuci do jutra. . .
STRALE je napisao(la):Bubu je napisao(la):Ja po danu odvucem prikolice na njivu sam i rasporedim ih kako mi godi i kada pocne rosa da pada lepo odem na njivu i berem dok ne napunim sve prikolice. Obicno oberem 3-4 kj za vece i ako nemam pomocnika onda sam i dovucem prikolice kuci do jutra. . .
e ovo je moj covek! i ja berem sve nocu sa jednom dubravom pa napunim prikolicu otkacim berac pa sve u krug!
STRALE je napisao(la):e narode nije me bilo dugo na forumu, imam jedno pitanje! da li je ko radio promenu smera kretanja tarupa na 222 obicnoj? jedan prijatelj hoce to da uradi pa me zamolio da se raspitam.
kakav ima tarup tvoj prijateljSTRALE je napisao(la):vidite ja sa mojim 560 vucem 222s uz bilo koje brdo nemam problema sa opterecenjem traktora i potrosnja nije nista veca jedino je problem kad je klizavo. Ovaj prijatelj sto zeli da obrne tarup samo sto ima problem sa namotavanjem trave na lezaje pa dolazi do blokade lezaja. inace vuce ga sa 577 a za rakovicu ne sme ni da kaci.Da li ce mu okretanje tarupa pomoci protiv namotavanja i da li ima neko slicne probleme na 222 obicnom! u napred hvala!