Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nije problem, stavicu pozadi resetku, ma necu ja mnogo da ga ubrzam cisto malo da izbacuje brze, da nebi gusilozorancile je napisao(la):Borko, ako ubrzaš elevator bacaće ti klipove na kabinu.
Misliš na one koje se štancuju od gumene trake, pa se slažu naizmenično? One izgledaju kao da si od valjka izvadio kockice. Kod nas su se takve počele ugradjivati pre skoro 20 godina.topalovic je napisao(la):Ja sam pre neki dan video gumane valjke koje nemaju zlebove nego sitne kockice takve gume sam prvi put video a prodavac je me ubedjivao kako su one najbolje
ako si mislio na komusaljku, sta ce ti nove gume, samo pred sezonu stare gume dobro iznaftiraj isprskaj naftom i oni omeksaju i oteknu pa ima da komusa bolje nego nove.topalovic je napisao(la):ljudi koje gume za valjke koristite i stavljate u vase berace