Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma, znam ti u tiskarama, neda im se to radit a bplje mi izgleda sa naljepnicama, a naci cu vec nesta a jel ima netko kako bih reko u pdfu naljepnice ili samo slike jer nesjecam ih se najbolje pa tom tiskaru neznam kako da kažem... ??Matić je napisao(la):Ko god se bavi proizvodnjom nalepnica može ti napraviti.Ima i kod vas u HR garantovano neko ko se time bavi jer da dolaziš ovde da ih kupiš nema smisla a i ne isplati se.
MONTOYA je napisao(la):kad već skidaš kardan proveri kakva ti je biksna na kardanu gde nailazi na osovinu reduktora,to je bitna stvar ako ima lufta trese reduktor
To je pitanje ličnog izbora ali iskreno da ti kažem svuda je mala privreda i isti kvalitettopalovic je napisao(la):ljudi koje gume za valjke koristite i stavljate u vase berace
ja sam prosle godine poceo da stavljam od ciste gume bez platna i po meni su bolje barem na berku 2000dinara za jednu oklagijutopalovic je napisao(la):ljudi koje gume za valjke koristite i stavljate u vase berace