Uzimaj i ne misli,to je odlican berac i dosta je povoljna cena,539 ima da se igra sa njim,dosta cisto bere,nizak,mali ma odlican samo reci hvale.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za berka neznam a ostalo potpisujemZoran0230 je napisao(la):Savoris-Berko ne izgleda tako glomazno ali guta i čisto bere i brzo-ima i nedostataka ali se otklone za sitne pare(ja sam sve to odradio).Možeš ga vući kojim hoćeš traktorom jer mu tarup oduzima malo snage.
Što se zmaja i SIP-a tiče -zmaj je glomazniji i jači od SIP-a ali je SIP jednostavniji i brže bere
Kiki mozeli br. coveka koji to pravi ja sam zainteresovan za taj dodatak na beracu.~Kiki~ je napisao(la):mityoo je napisao(la):Ćekaj... nemam ja... treba da molim kuma.... biće
Post je spojen: [time]1266322636[/time]_________________________________________________
Evo:danger je napisao(la):@ Mityoo
slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ovaj berač je jesenas vožen i noću i danju, bez prestanka, i nije zagušivao!
Mityoo zbog tog patenta se vodi rat kod vas , znam čoveka koji je to ugradio kod svog oca pre 20 godina i sad to prodaje kao svoj pronalazak .
Inače može se ugraditi u sve kombajne dobiješ u kompletu , produženje lanca , limove ... samo da montiraš . Mislim da je cena oko 70€ , šalje i city-jem.
jel ima možda upustvo i za zmaja 222savoris je napisao(la):@MONTOYA
čini mi se da si mi ti tražio ono uputstvo za ZMAJ224
evo imaš ovdje zahvaljujući članu ZJ sa HR foruma , sreća pa sam znao da je on skinuo ga
ograničen je broj downloada i vrijeme tako da kome treba uputstvo neka to uradi odmah
http://jumbo.iskon.hr/dl/11yfwn18x29ju83e/
jesam tražiosavoris je napisao(la):@MONTOYA
čini mi se da si mi ti tražio ono uputstvo za ZMAJ224
evo imaš ovdje zahvaljujući članu ZJ sa HR foruma , sreća pa sam znao da je on skinuo ga
ograničen je broj downloada i vrijeme tako da kome treba uputstvo neka to uradi odmah
http://jumbo.iskon.hr/dl/11yfwn18x29ju83e/
Post je spojen: [time]1283505043[/time]_________________________________________________
''teško'' je 120Mb