Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Boki dobro si cuo ako ti treba njihov broj javise na p.pBoki-Vl je napisao(la):Treba da menjam privodne lance na beracu Zmaj 224, sta kupiti? Cujem da Demetra iz S.Pazove su dosta kvalitetni lanci (Slovenacki). Sta kupiti?
Zvao sam ih juce 2550 din komad. Hvalamica967 je napisao(la):Boki dobro si cuo ako ti treba njihov broj javise na p.pBoki-Vl je napisao(la):Treba da menjam privodne lance na beracu Zmaj 224, sta kupiti? Cujem da Demetra iz S.Pazove su dosta kvalitetni lanci (Slovenacki). Sta kupiti?
Da li imas br. tel., sigurno moze da se posalje preko brze poste...Matić je napisao(la):Toliko i vrede Boki.U pitanju su Codex lanci i svake sezone moraju da se menjaju jer se istegnu nenormalno.Najbolja i najskuplja varijanta su Filip Kljajić lanci,staviš i ne misliš.
Matić je napisao(la):Toliko i vrede Boki.U pitanju su Codex lanci i svake sezone moraju da se menjaju jer se istegnu nenormalno.Najbolja i najskuplja varijanta su Filip Kljajić lanci,staviš i ne misliš.
ja imam šulokove gumice rade bez problemazmaj je napisao(la):Da li valjaju sulokove gume?ako valjaju najlakse mi je kupiti kod njega!
Matić je napisao(la):Todore ajde malo pojasni kakve su ako nije problem!Znači imaju li platno ili ne,gumene,plastične...