Taj lako ide za 3000 hiljade,to su im cene ako misliš da prodaš drugačije ne može
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Montoya,MONTOYA je napisao(la):imam i ja 222 u nenormalno dobrom stanju
Ja znam njegov berac drugim recima se moze reci u ekstra stanju.Rabadzija je napisao(la):Montoya,MONTOYA je napisao(la):imam i ja 222 u nenormalno dobrom stanju
sta ti znaci nenormalno dobro stanje?
Koja je tvoja procena koliko moze da uradi bez kvara?
Zainteresovan sam ali si mi daleko,nemogu ga doterati,moram platiti kamion,trebalo bi ici videti...verujem ja tebi na rec ali ova mojaj zmija u dzepu nikome neveruje
u poslednje 3 godine nisam imao kvara,što ništa neznači i ako bi nov uzeo da se nebi pokvario,pred svaku sezonu ga pregledam što je sumnjivo menjam a ako ti njega samo teraš i ne ulažeš....Rabadzija je napisao(la):Montoya,MONTOYA je napisao(la):imam i ja 222 u nenormalno dobrom stanju
sta ti znaci nenormalno dobro stanje?
Koja je tvoja procena koliko moze da uradi bez kvara?
Zainteresovan sam ali si mi daleko,nemogu ga doterati,moram platiti kamion,trebalo bi ici videti...verujem ja tebi na rec ali ova mojaj zmija u dzepu nikome neveruje