Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
daj reci jesi li šta ubrzavo na beraču, pa si tako zadovoljanSTRALE je napisao(la):ja imam 222S vucem ga sa 560. nebi ga menjao ni za pet 223 i 224.
STRALE je napisao(la):nista nisam ubrzavao niti sta dodavao na njega. 222S je izgleda modifikovaniji i bolje uradjen od obicnog 222. a dosta je kvalitetniji od 223 i 224.
pa u mene je 222 RM, a on je još izdržljiviji od 222 s ali mi je sa njim brzina kretanja dosta mala i moram vozit prvomsporom a samo ponekad drugom
ja vucem bez problema sa 2 sporom a kad je losiji kukuruz 3. a i zavisi kakve su njive dal je vece brdo ili manje.imt560 je napisao(la):STRALE je napisao(la):nista nisam ubrzavao niti sta dodavao na njega. 222S je izgleda modifikovaniji i bolje uradjen od obicnog 222. a dosta je kvalitetniji od 223 i 224.
pa u mene je 222 RM, a on je još izdržljiviji od 222 s ali mi je sa njim brzina kretanja dosta mala i moram vozit prvomsporom a samo ponekad drugom
ovo prvi put čujem koliko sam već obrao neznam ni sam pa mi se nikad nešto nije desilo iako su još origginal kaiševi na tarupu tj od 84godSTRALE je napisao(la):kajise ispod bunkera koji pokrecu tarup i sve ostalo! mislim ne treba ih cistiti stalno nego svremena na vreme baciti pogled. to kazem zato sto je moj deda zapalio nov berac pre 15 god!