Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najbolje je kad ih raširiš.Kako upariti tj.pravilno sloziti okidacke valjke?
Imal neko da mi to dobro pojasni, gledam ovaj moj berac i sve mi se cni da jedna strana nije kako treba slozena ali nisam neki stucnjak pa da mogu biti siguran
Obično se one šteluju u odnosu na debljimu stabljike (po pravilu).Ja sam praktikovao da ih skroz raširim i samim tim višlje kida i odlazi manje krtoga na komušački sto.Pa jel mislis da ih rasirim vise nego sto stoji u uputstvu,,koliko???
Valjke ili rolje,kako ih ko zove.Da raširi otkidačke valjke ili otkidačke ploče?
To su okidačke ploče-35-40Pa ako ih skroz rasiris radice skroz suprotno od toga sto ti kazes, mozda mislis da ih skupis? Inace valjci dole trebaju biti uzi a gore siri, ne znam napamet koliko tacno al mislim da je tu negde oko 35mm
Odg. se odnosi na Zoranov post
Valjda si mislio na okidacke ploce one tako trebaju biti podesene a okidacki valjci u uputstvu za njih stoji da max se rasire 38mm e sad mene interesuje jel ko isao vise od toga tj skroz da ih rasiriPa ako ih skroz rasiris radice skroz suprotno od toga sto ti kazes, mozda mislis da ih skupis? Inace valjci dole trebaju biti uzi a gore siri, ne znam napamet koliko tacno al mislim da je tu negde oko 35mm
Odg. se odnosi na Zoranov post
Onda ti nosi veči deo stabljike na komušački stoDa, da ploce, moja greska..
A ja valjke skroz skupim dok god moze da guta a da ne gusi