grunt
Član
Убрзаш приводне ланце.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tebi nisu ni letve ni valjci dobro naštelovani.Uzane su ti letve a i raširi valjke.Znaci time samo njih ubrzavam tj. privodne lance, da li ce to sta uticat pozitivno na onaj moj problem sa berackim valjcima sto ne stignu da pravilno provuku stabariku da je ne povijaju cesto
Ne bi li se onda udarali.Ja pre mislim da nisu dobro upareni valjci
Namesteni su kako treba jer ne nakupljaju trave na okidackim valjcima.Прегледај како ти стоје брисачи ножеви који иду дуж ваљака морају бити оштри и добро подешени чини ми се 2мм од одкидачких ваљака.
Napred 3,nazad 4cmNamesteni su kako treba jer ne nakupljaju trave na okidackim valjcima.
KOliko onda razmaknuti okidacke valjke da bi se eventualno popravilo ovo sto meni pravi problem?
Ako mene pitaš.o pločama (letvama) se radi.Rolje ja širim na 3/4 i tako najbolje radi.Како да рашири ваљке на задњи крај или мислиш на плоче ?
Koliko je to u cm, nije mi jasno ovakoAko mene pitaš.o pločama (letvama) se radi.Rolje ja širim na 3/4 i tako najbolje radi.
Ja sam mu ugrubo napisao.Razmak je knjiški,kako si ti napisao.Treba da je razlika -preciznije od 2-4mm veča na izlazu u odnosu na ulaz.Zavisi malo i od kukuruza.Ove godine mogu da budu i veća odstupanja jer je loš kukuruz.Koliko se sečam 4 mm je razlika na pločama ulaz izlaz npr 32 mm ulaz a na izlazu 36 mm. Ove godine ja bi to smanio barem za 6 mm.