jbrtka
Član
Ima kod nas dvojica,koji su to radili,mogu ti nabaviti broj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kamion će se naručiti kakav treba. Zanima me samo može li uopšte da stane na recimo niskonoseću platovku, zbog visine i širine. Treba li da se skidaju točkovi i možda još nešto?Kakav kamion je u pitanju?
Mozes da zamenis samo te krajeve imas stifnu kroz njih izbijes je i jedino sto ces ih malo teze svuci ali ide.Poz , imam problem sa valjcima na komusalki zmaj 221 dole kod elevatora se kace neocisceni klipovi neko je navarivo krajeve valjaka po meni tamo treba da budu neki zlebovi koji ulaze jedan u drugi ali je to neko poremetio PA ME INTERESUJE dali se mogu menjati krajevi valjaka ili moram traziti kimplrt valjak gore valda mogu da se menjaiu te osovine gde idu zupcanici ali DOLE sta stim jel moze i tamo da se zameni kraj valjka koji ima zlebove , aaa
Ja sam iz Makedonije i pre par dana sam kupio berac , potrebno je kupoprodajni ugovor, i sa ugovora kupac i prodavac moraju da idu kod najblizi carinski terminal gde bi uradili dokumente za izvoz. Potrebni su jos licna karta od prodavaca i pasos od kupca posto on je strani drzavjanin. Carinski dokumenti kostaju oko 40 evra. To je procedura za fizicko lice kad kupuje a za pravno( firma) lice neznam. Bez ovi dokumenti ne moze se napustiti Srbiju.A papiri za izvoz? Da li je dovoljno uraditi neki kupoprodajni ugovor na lice iz inostranstva i on sa tim može da pređe granicu ili...
Pa gde ces sa yto da beres kukuruze...pa ima da potrosis nafte...