zoranko
Član
pozdrav svima, North Army, ajde molim te reci mi nešto za Z214, mnogi ga hvale a ja bi jedan kupio, molim za pomoć ako neko zna za neki da mi javi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlican berac,solidno bere,tj ne gusi,cistoca branja prosecna,moze da kipuje u zmajevku,podesiv tarup po visini i komplet zadnji trap,jaka konstrukcija,2 brzine kardana tj pogona ima,svugde pristupacan i lako se dolazi do svih delva.Ferguson ga moze vuci,nije za brda jer je visok pa moze da se prevrne.zoranko je napisao(la):pozdrav svima, North Army, ajde molim te reci mi nešto za Z214, mnogi ga hvale a ja bi jedan kupio, molim za pomoć ako neko zna za neki da mi javi
North ARMY je napisao(la):Odlican berac,solidno bere,tj ne gusi,cistoca branja prosecna,moze da kipuje u zmajevku,podesiv tarup po visini i komplet zadnji trap,jaka konstrukcija,2 brzine kardana tj pogona ima,svugde pristupacan i lako se dolazi do svih delva.Ferguson ga moze vuci,nije za brda jer je visok pa moze da se prevrne.zoranko je napisao(la):pozdrav svima, North Army, ajde molim te reci mi nešto za Z214, mnogi ga hvale a ja bi jedan kupio, molim za pomoć ako neko zna za neki da mi javi
Za te pare (2000-2500e) neces naci bolji,imao sam i slovenca eko 3500,zmaj je ZMAJ za njega.
zoranko je napisao(la):pozdrav svima, momci hvala na pomoći , kupio sam zmaja 213 danas, sasvim solidan i od čoveka iz sela. garantuje ispravnost, a to je ono što sam i očekivao, od nekog koga znam, za sada toliko .