borko jagodinac
Član
ma ja ne bih brao vise od 30ha u sezoni, kad resim prodajem ovaj moj i kupujem dvoredni
Hvala
Hvala
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
pogledo sam ovaj tvoj video i mislim da si previše skupio valjke koji uvlače kukuruzovinu, jer mi se čini da ne ruši samo guma na ulazu već i valjak koji sebi ne povuče dobro kukuruzovinu pa zbog toga moraš da ideš prvom jer te prvo tu tuši a onda naravno ako tu nije dobro probavljeno dolazi i do zagušenja tarupa.ratarhr je napisao(la):Ovako imam Zmaja 222 1984g...berac je jako dobar cisto bere ali me nae zadovoljava brzina jednostavno ako berem 2. sporom gusi ga nemoze tarup dole vrtit a i šuške onda ima, previše dali ima tu netko kakvo rješenje za to a berem sa IMT 565 DELUXE 1989!
BubuBubu je napisao(la):Ma ima on dovoljno obrtaja na kardanu, nemojte time uopste da se opterecujete! 560/577 imaju 540 o/min kardana na oko 1700 o/min motora sto znaci da ako ga tera pun gas da ima obrtaja i vise nego sto mu treba! Napisao sam oko 1700 posto nisam siguran da li je to 1690 ili 1740 o/min, relativna stvar... Ja sa 577 vucem takav berac kojem su vitalni delovi spremni za remont 3. sporom u dobrom kukuruzu sto vam dodje izmedju 2. i 3. spore na 560/565!
Toliko od mene!
sa 2 beraca?nsnidza je napisao(la):Kojom brzinom se vi krecete sa dvorednim beracima, bas sad gledam neke snimke i uporedjujem brzinu, ja tom brznom ne idem ni kad teram jedan red i nije mi jasno kako neki za sezonu oberu 150 kj, meni je i 100 kj neshvatljivo, ja max oberem oko 60 kj sa dva beraca
Da... samo kaži i to da si brao sa K2..... Taj ako ima dobar bunker i široki elevator, ide najbrže od svih zmajeva....KishRobert je napisao(la):sa 2 beraca?nsnidza je napisao(la):Kojom brzinom se vi krecete sa dvorednim beracima, bas sad gledam neke snimke i uporedjujem brzinu, ja tom brznom ne idem ni kad teram jedan red i nije mi jasno kako neki za sezonu oberu 150 kj, meni je i 100 kj neshvatljivo, ja max oberem oko 60 kj sa dva beraca
2004 smo brali 350kj sa 2 beraca.