Bubu
Član
I to '83. godiste ili pocetak '84.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mityoo je napisao(la):Ćekaj... nemam ja... treba da molim kuma.... biće
Post je spojen: [time]1266387436[/time]_________________________________________________
Evo:danger je napisao(la):@ Mityoo
slikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ovaj berač je jesenas vožen i noću i danju, bez prestanka, i nije zagušivao!
na mom z-223 se nikad nije tu zagusio.kako se vama tu zaguzi meni to uopste nije jasno.Bubu je napisao(la):
ok bas me interesuje zbog cega dolazi do gusenja.Bubu je napisao(la):To nije moj berac pa ti ne bih znao reci kako i zasto. Ako se vidim sa vlasnikom u skorije vreme-prenecu vam utiske.
Ja sam na moj pravio elevator širine 36cm(širi nego kod 222) I sad mogu da ga teram koliko komušački sto dozvoljava...tesin je napisao(la):eeee a da vidis kako bere kad mu stavis bunker i ide levator od jednorednog zmaja,e onda teraj kako oces,od svitanja do mraka moze da obere 12 jutara dobrog kukuruza
pidikanac je napisao(la):grujo ja berem sa k2 kod mene ih ima dosta u selu neki su stavljali i bunker ali taj bere kao nijedan do sada i jedino on bere klipove svi ostali zmajevi berači odkidaju klipove jer kod njega rolne nisu jedna do druge več jedna ispod druge i zato mnogo čisto beru kada ja prođem saprikolicom ljudi pitaju da nije ručno brano
tesin je napisao(la):po meni na 224 su trebali malo vise da povedu racuna na konstrukciju jer je sve jedan negde puko i varen i da mu stave mesto njegovih berackih valjaka burgije kao na k2 i burgoncu,i onda bi bio ko bog.
Hajde se ti lepo predstavi ovde http://poljoinfo.com/caffe/za-nove-clanove-da-se-predstave/2085/ pa cu ti ja reci koju rec za Z214 jer ga imam.zoranko je napisao(la):e momci, lako je vama raspredati o ovim temama, ja bi sepriključio ali nemam berač. listaući forume dolazim do zaključka da su zmajevi za sad ispred drugih. Ja sam zainteresiram za jedan 213 ili 214, obzirom da imam IMT 54o i sejem 6-7 kj kukuruza god. ako nešto znate pomagajte.