diesel d-60
Član
ja mislim da moze i bez te kugle u sredini jer koliko sam video na poluosovinama torpedove prednje vuce nema nista pa dupli krstaci rade dobro...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mgm plamen, kod njih sam ja narucivao sve to sto si ti nabrojao, samo nisam noz..danas probao brati kukuruz, može se raditi, ali imam jedan mali problemčić, trebam neke djelove, pa me zanima gdje ima za kupiti, da odem sutra kupiti, radi se o zmaju 212
- noževi otkidačkih valjaka, počeo je gušiti valjke
- vijke noževa tarupa
- remen za tarup, iz jednog komada, sa dva klina, da neuzimam dva remena posebno
Tesko, probao ja da napravim.. Dzabe izgubio dan i sjebao kardan..ja mislim da moze i bez te kugle u sredini jer koliko sam video na poluosovinama torpedove prednje vuce nema nista pa dupli krstaci rade dobro...
Teško da to može...te poluosovine ne drže nikakav teret a dupli zglob bez te kugle bi uvek pod težinom kardana padao doleja mislim da moze i bez te kugle u sredini jer koliko sam video na poluosovinama torpedove prednje vuce nema nista pa dupli krstaci rade dobro...
Ja sam sve to uzimao iz Termometala,osim remena to sam uzeo u Sd.Palanci a kostao je oko 20€ ...danas probao brati kukuruz, može se raditi, ali imam jedan mali problemčić, trebam neke djelove, pa me zanima gdje ima za kupiti, da odem sutra kupiti, radi se o zmaju 212
- noževi otkidačkih valjaka, počeo je gušiti valjke
- vijke noževa tarupa
- remen za tarup, iz jednog komada, sa dva klina, da neuzimam dva remena posebno
Skidao ja...moras da skines lancanu spojnicu i njen lancanik sa osovine za pogon elevatora,lanac i lancanik za pogon prijemnog bitera,to je sve ispod onog malog poklopca povise levog kljuna,a ispod poklopca sa desne strane moras da skines lanac i lancanik na osovini bitera i oba zupcanika i onda izvuces kuciste i osovinu iz valjka i pazi na podloske gde je koliko podmetano zbog aksijalnog zazora.Jel neko skidao osovinu gornjeg eliminatorskog valjka na Zmaju 214 ?
Kako ide redosled skidanja ?
Moja se savila pa je moram zameniti...
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Zbog cega se uopste i iskrivila?Skinuo sam predvece i ispravio osovinu. Sutra vracam sve nazad...
Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
Ja sam sve to uzimao iz Termometala,osim remena to sam uzeo u Sd.Palanci a kostao je oko 20€ ...
Послато са HTC Desire 516 dual sim уз помоћ Тапатока
Ja sam uzeo na vasaru u Palanci...a trebalo bi da ga imaju prodavnice koje drze poljodeloveDanas cu morati otici do njih, pa uzeti, da se montira, jer pojavile su se i divlje svinje, pa da oberem, i sada je stabljika najbolja za branje, ako se vise osusi nece cistiti dobro i kruniti ce klipove.
A gdje se tocno moze uzeti taj remen?
Ima li ko da radi valjke (uvlakace) ? ? Da navari i da obradi ???
Ima li ko da radi valjke (uvlakace) ? ? Da navari i da obradi ???
Ja sam uzeo na vasaru u Palanci...a trebalo bi da ga imaju prodavnice koje drze poljodelove
Послато са HTC Desire 516 dual sim уз помоћ Тапатока
Poštovane kolege,
Hoću da remontujem tarup na 223, da li neko može da mi kaže koji semerinzi idu na kućišta ili kako je rešeno zaptivanje ako ne idu semerinzi?
U katalogu je samo navedeno da je to zaptivač, ali nema oznake.
Ja sam sad navario jer se nisu puno pojeli, mera onog pera treba da je 25mm a kod mene je bilo 20-21mm i ja navario po duzini stranu koja treba da je ostra i samo oborio brusilicom ali bolje je strugom i varom sam dodao jos oko 1-2mm