MONTOYA
Član
Moze i na strugu, ja sam ravnao velikom brusilicom ali je bolje ako mozes masinskiKojom metodom se ravnaju? Na glodalici?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze i na strugu, ja sam ravnao velikom brusilicom ali je bolje ako mozes masinskiKojom metodom se ravnaju? Na glodalici?
Ja sam samo poravnao bez navarivanja i ove godine cu jos jednom poravnati...sledeci put idu novi valjci
Ravnjanje je jedno, a ostrenje nesto drugo. Druga stvar je kada se ono rebro navari i poravnja da ima pravougaoni oblik, to sam radio.Itekako ima,kod mene su se one ivice ugladile tako da bi i ja trebao nesto po to pitanju radit.
Nemogu sad trazit ali pisalo se ovde o tome nasiroko,neko je i vario mislim rebrastu sipku neznam koje debljine,kod mene recimo kad ugreje jako dosta u bunker nabaca kukuruzovine pritom nemoslim na stabariku nego na list od iste i to nikako da resim a moguce da je uzrok istroseni-ugladjeni otkidacki valjci
Ubacis u rupu osovinice noza komad bakarne cijevi istog precnika, a ostalo sto se prosirilo popunis elektrodom. Var se nece uhvatiti za bakar, i dobijes rupu kako treba, eventualno malo je popravis turpijom, to je najbrza i najjednostavnija reparacija sto moze.Znate li nekoga da radi remont osovine tarupa proglodale su mi se rupe gde idu bolcne od noževa
Jedna garnitura otkidackih valjaka obradjena u petak i subotu probano na delu,kaze covek puno laks radi ,masa ne dodje ni do pola valjaka.Inace obradjeni na strugu,posle njih odradjena jos jedna garnitura tj svih osam komada od uredjaja za kombajn.Prvi put sam to radio ove godine i to po savetu starijeg majstora i musterije kazu da se bas isplati.Itekako ima,kod mene su se one ivice ugladile tako da bi i ja trebao nesto po to pitanju radit.
Nemogu sad trazit ali pisalo se ovde o tome nasiroko,neko je i vario mislim rebrastu sipku neznam koje debljine,kod mene recimo kad ugreje jako dosta u bunker nabaca kukuruzovine pritom nemoslim na stabariku nego na list od iste i to nikako da resim a moguce da je uzrok istroseni-ugladjeni otkidacki valjci
Ovako nešto:Ipak nisi kratio rudu?! Ja moj probao izvuko onu poteznicu za još jednu rupu kao što smo pričali, okreće se super lako, jedan točak berača stoji u mestu. Dogodine nebavka duplog zgloba kardana
Rodjo uzmi od tamica il zastavice krajnje sto idu na diferencijal i sastavi i eto makine za par k dinarcicaJeste sirokougaoni to sam i kazao sto kaze šoić.
Bre Matiću pa to izadje vise od pola beraca. Mora da je onaj germanski skupoceni sa pozlacenim krstovima. Mozda moze da se nadje po vasarima neki polovan ili da se uzme samo zglob komplet