cika_jova
Član
De mi je Cika Jova,jel radi berac?
Ja sam obrao nesto ispod 10 jutara i imam polomljen sigurnosni saraf,razbijeno svetlo,odvaljen onaj okrugli lim ispod stope,los krst hidraulicne spojnice,pa prvi dan nije hteo da kipuje,inace berac kao berac radi odlicno,ni jedno zagusenje nisam imao a komusina je bas prezrela i krsi se,mada i ne vitlam masinu 2SH i lagano.
evo me otvorilo se vreme pa sam brao, a posle mi crko bio internet - do sada sam obrao nesto vise od 5ha, u slabom kukuruzu sam isao 4 spora na malom tafeu, u srednjem 3, a u bas dobrom 2, nisam imao kvarova ni defekata osim sto mi je posle nekih 2.5ha spao desni uvlacni lanac kad gledas u traktor, to sam u njivi vratio na mesto jos malo dotegao i ostatak zavrsio bez ikakvih problema.
Izbiksnovao sam onu jednu osovinu sto se na njoj nalaze zvezde, osovina je dobra nego se kuciste razjelo, stavio mu nove gume sto guraju korenje na elevator i morao sam da zamenim onaj prikljucak za kipu. Tarupa lepo, bere cisto, sutra cu malo da dotegnem onaj lanac na elevatoru sto izbacuje korenje i da stavim onu gumu sto ide kod elevatora sto ne daje klipovima da padaju na dno elevatora i da izmenjam neke mazalice sto su se pozapusavale i da namestim instalaciju pozadi