Bobo
Član
Vidjao sam SIP berace sa svim gumenim valjcima u radu i ako se beru kukuruzi koji se malo lakse krune to je KATASTROFA... Nacetih klipova i zrna u bunkeru koliko ti srce zeli, bas jako puno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne znam da li se ovo odnosilo na moj post ali da obrazložim.Dužina berača je 7.5 metara.Za ne smetan ulazak i izlazak iz brazde Mora 12 prekih da se obere inače prilikom ulaska ne može na pravac bez rušenja i gaženja što sa mog stanovišta nije lepo.Drugi faktor su kanali na krajevima parcela(ne postoji parcela bez kanala pored ili iza)i vlasnici parcela koji oru do i u kanal bukvalno.Treći faktor je podoravanje uvratina gde većina opauči brazdu do puta onako domaćinski,dubina do pojasa i tu kada uletiš rizikuješ lomljavu nečega što mi uopšte ne ide u prilog.Ovako sebi napravim mesta i ne razmišljam.Bunili su se neki ali se uopšte ne obazirem.Pa ti oberes više od po jutra širine popreko... Ja vrlo retko puštam uzglavnik prilikom branja a najviše sto bude je 2-3 prohoda. Izadjem na put pa se malo vratim i to je to. Kombinacija torpedo45 i sempeter eko 3500.
Gde si video taj 225?Stavljao je gumene valjke verovatno pokusavajuci da cistije bere,posto je jedini problem toj seriji vetar
sto su pokusali da isprave sa modelom 225 gde su stavili dupli vetar.....
Kakva je razlika u odnosu na 224