Četvororedne.Kada berem beračem uradim od 12 do 15 prekih brazda da bi imao dovoljno mesta za manevrisanje.Ne gledam koliko je ko prekih posejao jer me ne interesuje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nek mašina služi dobroBerac je danas i proban sa 560,prvi utisak je odlican,imam samo reci hvale.
Četvororedne.Kada berem beračem uradim od 12 do 15 prekih brazda da bi imao dovoljno mesta za manevrisanje.Ne gledam koliko je ko prekih posejao jer me ne interesuje.
Nema ljutnje tu smo da pricamo,ove godine ima oko 10 jutara da uradi. Ni iduce godine nece brati vise nego sto je brao jednoredni,nisam ga kupio zbog usluga,jednoredni sam prodao jer mi se u tugu zadalo ono branje,trebao sam biti bez beraca,ali ovaj je bio prilika koja se ne propusta. MISLIM da sledeci iz dvorista ide 560,ali polako.Znam kolega samo kazem spremaj ti polako semeringe za 560 morace jedno dihtovanje posle branja do duse ako si pri kraju sa poslom ok ali ako beres malo vise bice veselo,nabro sam se sa tom kombinacijom ljudski,bez ikakve ljutnje samo diskutujemo.