Ne.Misliš na drugi nož.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas sam prodao mog Zmaja 214 clanu Cika Jova,nadam se da ce ga dobro posluziti kao i mene sto je sluzio,pregledali smo ga celog,probali u radu,sad jos preostaje da se Jovi sto brze otplati i sto bolje sluzi.
Mora imati tj. svaki ima,lezi ispod i videćešCekajte malo,ja sam bio pitao za tarupiranje koje mi je nesto losije kad idem tj.berem brze i covek mi pominje kontra noz,e sad ja znam za te tzv. nozeve brisace koji znamo cemu sluze i nemislim da oni imaju kakve veze sa onim sto sam ja pitao ali gosn Montoja mi napisa da se kontra noz nalazi na poprecnoj gredi tarupa a ovo je nesto drugo i na nekom drugom mjestu nevezano za tarup
Siguran si da Zmaj 223 ima taj noz?
Sutra idem u pretrazivanje te ako nadjem onda sledi skidanje i ostrenje
Zavisi koliko je istrošen,možda se ne može okrenutiOkrenut cu ga pa cu videti imal kakvog poboljsanja sto se tice tarupiranja
Problem je sto je bilo ostalo samo 5 krugova,pa me mrzelo da okrajcim + "nova" masina,pa sam se uvezbavao. Uvek sam tako i radio,ferdzom i jednorednim mi je trebalo 4 masine.
Vlage nije bilo na pretek,sunce i vetar su isusili lisce za par sati,poceli smo oko pola 2 da beremo.