tile 1977
Član
Ja sporije od 4 na vozim,ma koliko dobar kukuruz bio,bilo koje doba dana
Pa ti si MONTOYA.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sporije od 4 na vozim,ma koliko dobar kukuruz bio,bilo koje doba dana
Kida uske na reduktoru ili na nosacu? Meni je kisao prednje na nosacu pa sam stavio nov nosac od debljeg lima i sad nema problem. Uglavnom tu kad se poremeti ugao na tom nosacu a verovatno jeste jer to kod svih se krivi pomalo i puca kod prvih rupa onda posle hoce da kida sve redom, meni je palio lanac i kidao ga svaki drugi dan.
Proveri osovinu od reduktora sto ide prema velikoj remenici za taurp hoce ona da pobegnem malo pa nije u centru i pravi problem i naravno dvoredni lanac i lancanike.
Al na istoj njiviSto kaze jedan deran sa foruma,ajde da se takmicimo ko ce vise prikolica danas nabrati.
Ja sam taj problem imao prošle godine,a i ove gde je loša stabljika....inače vozim uglavnom 5 sporom
pogledaj stanje kontra noža,vredi dosta
Kontra nož je na poprečnoj gredi ispred tarupaKoji mu je sad pa kontra noz,ja sam ove godine sve nozeve naostrio,mozda i nisu pravilno izostreni a cini mi se da i oni valjci(beracki valjci) nisu bas podeseni te pitam koliki je razmak istih kod tebe Montoya?
landini@ tebi samo nije u osi reduktor sa kardanom i kod mene je pravilo problem i isto tako ojacavao i nista, dok nisam iseko nosac reduktora i iskrivio ga od lima 8mm naso pravac i zavario i evo treca godina bez problema
Kontra nož je na poprečnoj gredi ispred tarupa
[/URL] [/IMG]
iz dva dela je i podešava se
Razmak između beračkih valjaka mi je 26 tj. 28 jer su mi nosači u tom delu gde se meri pojedina za oko 1 mm