Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicno dok ide brao sam i ja par godina al sam odustao jel je pukla bolcna klipa na prvom cilindru,ubedjen sam da je pukla od loseg podmazivanja motora jer je radio na 1000 ili 1100obrtaja motor,nisam smeo vise da dajem gas jer berac daj neke cudne zvukove mozda je 224 druga stvar.Npr u oranju nije pukla,setvospremiranju,svim tezim radovima a na 1100o/min pukla jbg mozda je i los odlivak prekaljen al ja sam ovog misljenja.Zasto bih ga rasturio na 1000o/min....? Mi beremo vec 4-5 godina sa MTZ 920 i Zmaj 224 i kardan na 1000o/min i nema nikakvih problema, samo suska.
Probaj dosuti ulja u hidrauliku traktora!
Pa to je puno ja sam mislio da je nesto manje?5 ljubicastih.
Mozda imas vazduha u klipovima.Ulje je u granicama normalnog na meracu a i probano je sa dva razlicita traktora.
Mozda imas vazduha u klipovima.
Probaj da zamenis prikljucak kipe na beracu.
Zavuci ruku pa polako odvrći jednu po jednu maticu ili iseci torban glave pa skini limove.Jeste nezgodno ali nema drugačijeg rešenja.
Marko69 Verovatno si mislio na stopu ? Evo jedne hidraulične..... http://www.kupujemprodajem.com/zmaj-parkirna-stopa-14295167-oglas.htm
Dovoljno se čovek napati dok navrne matice na nove torban vijke a koliko bi živaca izgubio da ih odvrće onako zarđale pa još i ne pristupačne...........Kameni nisam ginekolog ali mogu da pogledam. Odvrtao sam ih kada je rađen remont kukuruznog Zmajevog adaptera.Jeste nezgodno a dosta ih je dobilo brusilicu.