grunt
Član
Kolega jel ovo njegov original tarup ili je menjan?I jel si zadovoljan radom ovog?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To djubre je i meni ispucalo objesio se dole, pa sam lane zavario u sezoni flah na taj lim i povezo ga s onom "šasijom" podsjetio si me sada totalno sam zaboravio na to, ja cu također to sam odradit, koja je debljina tog lima tamo ?Zamislite ona tri lima sto idu iznad tarupa na berac 222 kostaju 9300din jbt nema kvadrat lima u njima,ajd da je to kjun pa da ima uglova savijanja zajebancije obicna limcina sa rupama za srafove...bezobrazluk za 9000 cu napraviti sam...
Koliko ti cijene oni to, ja cu to sam probat imam sada savijačicu za lim tako da one krajeve pod 90 stepeni mogu uredno napravit2 mm mislim da je upravo krecem za Ns u Sim oni rade limove po uzorku pa cu videti koliko ce me kostati.
Ma nije mene zbog potrosnje vec da 892 ne razleti berac u param-parcad zbog snage?Menjaci su isti,820 bi trebalo za nijansu manje da potrosi....
Nece ako je kardan na 540o/min na 1000ce ga rasturiti i 820.