Zmaj berači kukuruza

Pitanje za one koji imaju z221 vučni berač da li može da se pomera krma na njemu kao na 222 ili je fiksna imam neku opciju da nabacim jednom takvom bunker pa neznam isplati li se to raditi

Ako si mislio da li se kljunovi mogu štelovati po visini odgovor je da.

Ne ne niste me razumeli mislim da li može da se spušta i podiže krma ili kako ko zove kljunovi ili tako nekako da li može da se pomera gore dole na hidrauliku kao na z222 i 223 ja imam 213 i na njemu se podiže cela platforma pa pitam može li tako ili slično i na 221

Ne ne niste me razumeli mislim da li može da se spušta i podiže krma ili kako ko zove kljunovi ili tako nekako da li može da se pomera gore dole na hidrauliku kao na z222 i 223 ja imam 213 i na njemu se podiže cela platforma pa pitam može li tako ili slično i na 221
Mogu kljunovi da se dizu i spustaju ali rucno na221. Moze i da se nabaci bunker i sve preradi na hidrauliku.

Pocerina neznam tačno sve razlike komšija ima 214 a isti je kao moj što je bio pre prepravke a znam da ima i 214 sa spuštenim bunkerom neznam tačno sve razlike ali ja sam moj proširio imam 8 valjaka na komušačkom stolu nemože da zaguši i jako lepo čisti ali ipak dva reda su bolja manje prohoda manje okretanja kad progažava negazi treći red i td

Krenuli smo polako
fotografija0117.jpg
fotografija0119.jpg

@Rasa91 i ja imam takvog ako je 222, ove godine me ceka remont komplet adaptera komušačkog stola i velikog elevatora kroz par dana krecem :)

Nazad
Vrh