grunt
Član
Nomex Šabac 4 560din.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@grunt
Ti si slikao sve samo ne ono najbitnije,kako izgledaju valjci na gornjoj strani(bliže beraču),tamo gde završava najveći broj stabljika,tu ako je potrošeno,i ako postoji "rupa" treba da se menjaju,ili navaruju.
Nomex Šabac 4 560din.
Kako(tj kojim aparatom) i koliko da se navare,neka mera ima li?
Za koliko para se moze kupiti zmaj 214s posto vidim da jedan clan prodaje po 3000e a na sajtu MojAuto sam nasao po 1300e....koliko se krecu zmajevi jednoredni beraci po ceni?
Nema problema slikacu kad stignu i izmeriti,razgovarao sam sa profesionalnom variocem o navarivanju celom duzinom kaze moze ali s obzirom da ima cetiri strane postji mogucnost krivljenja(postoji mogucnost ne mora da znaci)Kad sam to cuo resio sam da to resim na laksi nacinDebljina rebra je dole 2cm a gore 2,5cm.
Za svojih 5jutara kukuruza mi nije isplativo kupiti zmaj 222...znam njih dosta sto rade oko 50jutara zemlje pa im je dovoljan jednoredni za berbu kukuruza a seju 10-15jutara kukuruzaa sto ne bi kupio 222 za nekih 3 do 3.5 hiljade zelembaca.Ako neces da radis usluge za tvoje moze torpedo izdrzati,ja sam kupio i hteo da ga vucem sa 4806
Koliko bere godisnje sa tim valjcima kj,ha kako god?Kolegin berac zmaj takodjer nikako nije htio uvlaciti stabljike ma koliko god da je priblizavao otkidacke valjke. Na kraju sam mu rekao da ih navari sto je i napravio. Uzeo je rebrastog zeljeza (za betonazu) 6mm promjera i cjelom duzinom valjaka na sve 4 ivice povario i tako je dvije godine brao bez ikakvih problema. Kasnije je prodao berac nekom svom rodjaku i ovaj bere bez brige.