milanristicks
Član
Hvala Borko prebacio sam spoljne unutra pa cemo videti dali je do tarupa ili je trska tako zilava ne sece bas toliko lose ali ostavi poneku pa izgleda ruzno po njivi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sad ti stavi nama sliku kako si to resio kad mozesResen problem tarupiranja na zmaju 222 sad šiša kao lud hvala svima koji su pomogli
Ako se ne varam to je isti berac kao 222 pa bi trebalo da ima ispod sakuplaca zrna nazad da se ubrza. Kod mene samo se okrene lancanik, posto ima dva (jedan sa manje zuba), naspanujes lanac i vozi. Taj lancanik pokrece puza koji nosi zrna na levator.Danas sam probao da berem sa beračem zmaj 221 koji sam preuredio u bunkeraš ,i čini mi se da mi elevator sporije radi,tj. ne baca daleko klip jedva prevali preko bunkera ,a gledao sam neke moraju staviti dasku sa prednje strane bunkera da ne bi prebacio bunker.inače teram ga sa ursusom 355 na 1700 obrtaja motora.Da li može da se ubrza nekako elevator da to malo brže radi.
Onda ocepi jos malo gas ursusu nista mu nefali.To znam i ja ,da bi sa rusom išlo tako jer ima izvod na 1000 obrtaja ,ja sam samo hteo da pitam nekoga ko je uspeo da ubrza elevator,za sad mi više odgovara ova kombinacija da berem sa ursusom a transport sa rusom.
Svrati do mene pa ces da vidisPa sta si ga sakrio unutra, stavi snimak kako si ga nabudžija