kanački
Član
Slobodno prskaj , koji god da odaberes od ova dva proizvoda, uradice posao i na lozi i na vocu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Za 20 dana ce biti kasno sigurno.Pupoljci vec uveliko bubre i ako bude ovako toplo eto pocetka cvetanja za 15-ak dana.Mislim za 20-ak dana. Rezaci su tek tad slobodni da mi orezu visnje.
Cepaj odmah bakar, kakvih 20 dana.Mislim za 20-ak dana. Rezaci su tek tad slobodni da mi orezu visnje.
Planiram da odradim prskanje sa Funguranom, Funomilom, i Galminom, pa me zanima koliko ne bi smela kisa da padne...trenutno duva jak vetar u Banatu, ako se smiri, isao bih nocas da odradim tretman. Temperature najavljuju da nece padati ispod 9 C u toku noci
Pročitaj uputstvo ,ne meša se sa funomil sa bakrom,mada lično mislim da u mirovanju ne može da smeta.Ne meša se sa alkalnim preparatima na bazi bakra i insekticidima kisele reakcije. Praktično neotrovan za pčele. Idealan za zadnji tretman voća i posle grada (ako se primeni u roku od 48 sati). Preparat se primenjuje uz utrošak vode od 1000 l/ha u zasadu jabuke, a 400-500 l/ha u usevu šećerne repe, a 800 do 1000 l/ha u višnji i trešnji, a u pšenici 200 do 400 l/ha.