radashin
Član
Meni se sve više čini da, prskali ne prskali, ove godine smo ga uprskali...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo bakrom i bice ok,ne treba ti sada insekticid,nema potrebe tek si ih posadio.
Prskati svakako moras,ionako izgleda da cemo svi prskati ove godine za dzabe,tesko da nebude nekih -5-6 stepeni do kraja zime,maltene nemoguca misija.Nacuo sqam da se krajem februara ocekuje neka susnezica sa minusnom temperaturom. Da li ce smetati zimskom prskanju ako dodje do takvog vremena.
Za one koji kažu da je ulje bacanje para...ja prošle godine nisam prskao već samo bakar i imao sam veliki problem sa vašima cele godine. Nisam znao više šta da radim, prskao sam na 5 na 10 dana, probao 3 preparata i uzalud. Gledaju me ljudi i misle se dal je ovaj lud, svaki vikend ja prskam i tako mesec i po dana, ako nisam prskao 7-8 puta ubite me
To je bila jedina godina da nisam prskao uljem. Ne smem da tvrdim ali čini mi se da he zbog toga. Bakar ne uguši jajašca, džabe insekticid u precvetavanju kad veliki broj insekata još nije se ispilio.