Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li znas cenu mozda ?Dali je neko video kako izgleda novo "Bakarno ulje" koje proizvodi hemikal agrosava sa 100gr bakra po litru? Dali ce ga neko probati za zimsko prskanje?
Ja danas pitao u nasoj apoteci koja ima sve i svasta,nemaju pojma o tom preparatu ali ce se raspitati danas.Inace bakar oksihlorid poskupeo,cena mu nesto preko 1000 dinara.A mogao sam kupiti jesenas po750,oo:Neznam, tek sam video da su poceli sa proizvodnjom tog ulja i jos jednog bakarnog preparata, "everest" sa 240g bakra /l. I navodno je pomesan sa monopropilen glikolom pa ima i neka svojstva protiv izmrzavanja voca. Tako kazu , dali je tacno ili marketing, videcemo.
Samo bakrom i bice ok,ne treba ti sada insekticid,nema potrebe tek si ih posadio.Pozdrav. Zasadio sam u novembru 2013. godine oko 20 ari kajsija. Zanima me da li bih trebao da ih isprskam plavim uljem ili nekom kombinacijom tipa ulje insekticid sad u februaru ili martu? Kajsije nisu prutici vec imaju 4-5 grana izraslih. Hvala
Kod tebe nema vetra?Mene bas zeza,nikako da se smiri...данас попрскана кајсија ,трешнја и нектарина